Reese Witherspooon

Reese Witherspoon: Softball with Ava

11. dubna 2009 v 8:55 | Rominkaaa=)
Reese Reese Reese Reese
Reese Reese Reese Reese

Reese Witherspoon: Promoting in Paris

15. března 2009 v 18:50 | Rominkaaa=)
Reese Reese Reese Reese
Reese Reese Reese Reese
Reese Reese Reese Reese

Reese and Jake: Engagement on the Way?

19. února 2009 v 21:05 | Rominkaaa=)
Reese Reese Reese Reese
Reese Reese Reese Reese
Reese Reese Reese Reese

Reese Witherspoon: Solo Shopping in LA

30. ledna 2009 v 15:55 | Rominkaaa=)
Gwen Gwen Gwen Gwen

Reese Witherspoon

14. prosince 2008 v 8:30 | Rominkaaa=)

Filmografia Reese Witherspoon

14. prosince 2008 v 8:24 | Rominkaaa=)

Ako herečka:

2008 -Čtvery vánoce (Four christmases) role: Kate
2007 -Odvlečen (Rendition) role: Isabella Fields El-Ibrahimi
2006 -Penelope role: Annie
2005 -A co když je to pravda? (Just Like Heaven) role: Dr. Elizabeth Masterson
2005 -Walk the Line role: June Carter
2004 -Jarmark marnosti (Vanity Fair) role: Becky Sharp
2003 -Pravá blondýnka 2 (Legally Blonde 2) role: Elle Woods
2002 -Jak je důležité míti Filipa (Importance of Being Earnest, The) role: Cecily Cardew
2002 -Holka na roztrhání (Sweet Home Alabama) role: Melanie Smooter
2001 -Pravá blondýnka (Legally Blonde) role: Elle Woods
2001 -Labutí trumpetka (The Trumpet of the Swan) role: Serena
2000 -Americké psycho (American Psycho) role: Evelyn Williams
2000 -Malý Nicky - Satan Junior (Little Nicky) role: Angel Holly
1999 -Nebezpečná síť (Best Laid Plans) role: Lissa
1999 -Velmi nebezpečné známosti (Cruel Intentions) role: Annette Hargrove
1999 -Cyborg Cop II role: Lissa
1999 -Election (aka Kdo z koho) (Election) role: Tracy Flick
1998 -Nebezpečná zásilka (Overnight Delivery) role: Ivy Miller
1998 -Pleasantville: Městečko zázraků (Pleasantville) role: Jennifer
1998 -Soumrak (Twilight) role: Mel Ames
1996 -Milenec nebo vrah (Fear) role: Nicole Walker
1996 -Maniak (Freeway) role: Vanessa Lutz
1994 -Přátelé (Friends) role: Jill Green
1994 -Do háje, no a co (S.F.W.) role: Wendy Pfister
1993 -Sami v poušti (Far Off Place, A) role: Nonnie Parker
1993 -Jackova ukolébavka (Jack the Bear) role: Karen Morris
1991 -V měsíčním svitu (Man in the Moon, The) role: Danielle 'Dani' Trant
1991 -Divoký květ (Wildflower) role: Ellie Perkins

Ako producentka:

2008 -Čtvery vánoce (Four christmases)
2006 -Penelope
2003 -Pravá blondýnka 2 (Legally Blonde 2)

Photos Reese Witherspoon

14. prosince 2008 v 8:22 | Rominkaaa=)
Viac photos Celý článok!

Reese kde máš asistenta???

10. června 2008 v 12:19 | Rominkaaa=)
Hej Reese kde máš asistenta???A nejedz toľko lízatiek(vlastne máš jedno ale vieš aké je nezdravé???..ale čo ak je to BIO???)
Preklad:1.polka obrázku-lízatko
2.polka obrázku-Kde je tvoj asistent?

Super video s Reese Witherspoon

8. června 2008 v 13:29 | Rominkaaa=)
Toto video je upeu cool.Určite si ho juknite=D

Reese Witherspoon

24. února 2008 v 8:25 | Rominkaaa
Reese Witherspoon je moja najobľúbenejšia herečka,a ešte trochu aj Hilary Duff.Biografie je na druhej strane!!!
 
 

Reklama